Menu

KEY Seminars
Professionele vorming

KEY Seminars© organiseert zowel open als in huis opleidingen over fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht voor fiscalisten, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, notarissen, juristen, verantwoordelijken en medewerkers van de boekhoud- en financiële diensten in bedrijven en verenigingen.
Aangezien het niet altijd vanzelfsprekend is om een duidelijke opsplitsing te maken tussen de verschillende vakdomeinen, bieden de seminaries steeds een geïntegreerde aanpak.
Door de toenemende professionalisering groeit het belang van de opdracht van (interne en externe) accountants, boekhouders, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren, …
Hun adviezen en opdrachten zijn meer dan ooit bepalend voor het korte en lange termijn beleid van ondernemingen en non profit instellingen.
Dit binnen het kader van een voortdurend evoluerende wetgeving en regelgeving. Daardoor is er meer dan ooit nood aan professionele informatie die de essentie van de veranderingen kan situeren samen met de concrete toepassing ervan.
KEY Seminarsvertrekt steeds vanuit de problematiek waar de professionals in hun dagelijks te behandelen dossiers mee geconfronteerd worden.
De seminaries worden gegeven door ervaren specialisten, die op een perfecte manier theoretische kennis koppelen aan hun rijke praktijkervaring, en zijn gericht op het creëren van een directe meerwaarde in uw praktijk.


KEY Seminars: het voordeel van kwaliteit

Coloma Group (KEY Seminars) heeft reeds diverse jaren een label Q*For, wat een garantie is voor de kwaliteit van de activiteiten van Coloma Group.
De Q*For-auditmethode controleert de kwaliteit van de dienstverlening van de opleidings- en adviesverstrekkers.

Uit die autdit blijkt dat 95 % van de klanten van KEY Seminars zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de dienstverlening.
De Q*For-auditmethode wordt algemeen erkend door professionele inkopers als controlemethode en kwaliteitsgarantie.

Praktisch
Bij inschrijving ontvangt u steeds een bevestiging, met een routebeschrijving en de factuur.
Elke deelnemer ontvangt tevens een uitgebreide documentatiemap met een copie van die presentatie en achtergrond informatie met relevante teksten die meestal de bronnen geven waarop de spreker zich baseert.
Na elk kennisatelier vragen wij u een evaluatieformulier in te vullen. Deze evaluatie peilt o.a. naar uw tevredenheid over inhoud, spreker, accomodatie, organisatie, administratieve verwerking, ...
Deze evaluatie vormt voor ons de basis van een continu streven naar kwaliteitsverbetering en tevredenheid van onze klanten.